Aloe vera Water

16,95

ALOE VERA WATER

Aloë Vera water van Lampe Berger is een zachte, frisse, bloemige geur die opgebouwd is uit geurnoten van Aloë Vera, waterachtige Lelietje-van-dalen en sandelhout. De geuren die verwerkt zijn in dit parfum zorgen voor een fris, maar toch warm geheel. Kies je voor deze heerlijke geur aloë Vera water, dan zal het je huis heerlijk parfumeren.

 

 

 

 

Beschrijving

ALOE VERA WATER

Aloë vera water van lampe berger is een zachte, frisse, bloemige geur die opgebouwd is uit geurnoten van aloë vera, waterachtige Lelietje-van-dalen en sandelhout. De geuren die verwerkt zijn in dit parfum zorgen voor een fris, maar toch warm geheel. Kies je voor deze heerlijke geur, aloë vera water, dan zal het je huis heerlijk parfumeren.

 

 Topnoten

Citrusvruchten, Aloë vera, Bamboebladeren

Hartnoten

Waterachtige Lelietje-van-dalen, Lotusbloem

Basisnoten

Sandelhout, Witte muskus, Tonkabonen

 

 

Hoe werkt de geurbrander van Maison Berger?

 We nemen u mee in het stappenplan van maison berger.

Stap 1 – Vul uw flacon met het huisparfum naar uw keuze tot ongeveer de helft van uw brander.

Stap 2 – Gebruikt u de lamp voor de eerste keer? Wacht dan 20 minuten voordat u de lamp gaat gebruiken.

Stap 3 – Steek de lamp aan en wacht 2/3 minuten voordat u de vlam uitblaast. De steen bereikt nu een temperatuur van 500c. De lucht word nu gezuiverd, gevuld met parfum. 30 minuten zal voldoende zijn om een ruimte van 12m2 te zuiveren.

Stap 4 – Plaats na 30 minuten het afsluitdopje op het vuursteentje. Nu zal uw huis geparfumeerd, gezuiverd en gereinigd zijn.

Op de hoogte blijven van kortingen, nieuws en trends?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!